افسردگی، هیچ شباهتی به بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی ندارد که با خوردن قرص و دارو به همراه استراحت کافی بعد از یک هفته از دست آن خلاص شوید. افسردگی به تعبیر چرچیل، سگ سیاهی است که با آرواره‌های قدرتمند خود می‌تواند برای ماه‌ها و شاید سال‌ها زندگی شما را بگیرد و به این سادگی‌ها ول نکند. متأسفانه در طول سال‌های اخیر آمار مبتلایان به افسردگی نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان رو به افزایش است. عمده دلیل افزایش آمار را می‌توان در تغییر شیوه زندگی و افزایش استرس‌های روزانه دانست.

اما همان‌طور که افسردگی به ناگاه می‌تواند صبح یک روز آفتابی به سراغتان بیاید، می‌تواند به آهستگی با مراقب‌های کافی نیز از کنارتان به مانند گربه‌ای فریبنده بلغزد و دور شود. درمان افسردگی کار روانپزشکان و متخصصین این امر است. ما در جیمیتو سعی در درمان افسردگی نداریم اما به شما کمک می‌کنیم در کنار درمان‌های تخصصی افسردگی با استفاده از تغییر در سبک زندگی و عادت‌های روزانه از جمله خوردن غذا، بتوانید آرواره‌های سگ سیاه افسردگی را باز و خودتان را رها کنید.

درمان افسردگی

 

خوردن سبزی با برگ تیره

اگر به دنبال خوردن ماده غذایی هستید که با مصرف آن بیشترین فایده و مواد مغذی را دریافت کنید، بی‌شک باید به سراغ خوردن سبزی‌ها بروید. در میان سبزی‌ها آن دسته که دارای برگ‌های تیره هستند، فواید بیشتری نسبت به دیگر سبزی‌ها داشته و در درمان افسردگی تأثیر به سزایی دارند.

از جمله سبزی‌های برگ تیره می‌توان به اسفناج، کلم کالی و همچنین برگ چغندر اشاره کرد. در کتاب پایان رژیم» اثری از جوئل فورمن این دسته از سبزی‌ها با عنوان بمب سبز» شناخته می‌شوند. بمب سبز تعبیری از سبزی‌هایی که می‌توانند اثر به سزایی بر روی سیستم عصبی داشته باشند، است. فورمن در کتاب خود در کنار سبزی‌های تیره برگ به لوبیا، قارچ، انواع توت‌ها و همچنین دانه‌ها اشاره می‌کند و در ادامه می‌گوید که این مواد مغذی می‌توانند اثرات ضد سرطانی نیز داشته باشند.

 

خوردن گردو

گفتن در مورد خواص گردو شاید گزافه‌گویی باشد. در مراجع عملی گردو به عنوان منبع عظیم دریافت اسید چرب امگا سه بر شمرده می‌شود. اسید چرب امگا سه همان‌طور که می‌دانید به عنوان تنظیم کننده عملکرد مغز و بهبود دهنده آن است. از این رو خوردن گردو بر اساس مطالعات انجام شده در طی سال‌های اخیر به کمک کننده درمان افسردگی و کاهش دهنده علائم آن شناخته می‌شود.

 

خوردن آووکادو

همان‌طور که قبلاً گفتیم، اسیدهای چرب به عنوان عامل حیانی در سیستم عصبی شناخته می‌شوند و هر عاملی که بتواند اسیدهای چرب را بدن را تقویت کند به درمان بیماری‌های عصبی و روانی نیز کمک می‌کند. جالب است بدانید که ۷۵ درصد میوه آووکادو از چربی تشکیل شده که اکثر این چربی‌ها، نزدیک به ۶۷ درصد آن‌ها، چربی غیراشباع همانند اسید اولئیک است.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها