زولبیا نوعی شیرینی است که معمولا همراه با شیرینی بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد. در ادامه طرز تهیه زولبیا را آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم نشاسته
  • 300 گرم ماست
  • 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب

طرز تهیه زولبیا

دستور العمل‌

  • نشاسته را با آب مخلوط می‌کنیم تا کمی مرطوب شود، سپس ماست را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا مایه کاملا صاف شود.
  • روغن فراوان را داغ می‌کنیم و مایه را در قیف مخصوص می‌ریزیم و در روغن اشکالی به شکل زولبیا و مشبک می‌ریزیم.
  • حرارت را ملایم می‌کنیم، یک طرف زولبیاها که برشته شد برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.
  • سپس با کفگیر آن‌ها را خارج می‌کنیم و در شربت می‌اندازیم.
  • هنگامی که شربت که به خورد زولبیا رفت آن را از شربت خارج می‌کنیم.
  • شربت زولبیا مثل شربت بامیه تهیه می‌شود.

منبع: طرز تهیه زولبیا


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها