دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در بعضی از غذاها می‌ریزند. از داروهای گیاهی خوشبو نیز محسوب می‌شود. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین می‌روید، جزو رده دولپه‌ای‌های جداگلبرگ می‌باشد و همیشه‌سبز است. بومی سریلانکا است و بهترین آن دارچین سیلانی است. گل‌های منظم و سفید مایل به زرد دارد، پوست آن را هم که قهوه‌ای رنگ است دارچین می‌گویند. 

 

چقدر دارچین را می شناسید؟

نتایج بررسی‌های دیگر نیز نشان می‌دهند که این ادویه علاوه بر پیشگیری از آایمر از ابتلا به بیماری قند نیز جلوگیری می‌کند. بهتر است بدانید حدود ۲۰ درصد افرادی که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند در معرض آایمر قرار می‌گیرند. اثر دارچین بر کاهش وزن افرادی که مخلوط عسل و دارچین را نوشیده‌اند اظهار کم‌اشتهایی و بی میلی نسبت به کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند.

 

اضافه‌کردن عسل و

دارچین به رژیم غذایی می‌تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. نصف این چای را قبل از خواب و باقی‌مانده آن را صبح بنوشید. از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود م کنند. 

 

 

با توجه به اینکه دارچین شناخته شده تر از سایر ادویه‌ها هست، ممکن است تصور کنید همه آنچه که باید در مورد دارچین بدانید را می‌دانید و نیازی نیست این مقاله را در مورد خواص دارچین ادامه دهید، اما بهتر است کمی فکر کنید، چرا که دارچین محدود به چند خاصیت خاص به‌مانند کاهش چربی خون یا خوشبو کردن دهان و دندان نیست. علاوه بر این مصرف دارچین ممکن است باعث بروز مشکلات و عوارض جانبی شود که می‌بایست در مورد آن آگاهی داشته باشید. همچنین در این مقاله به بررسی انتخاب دارچین خوب و نگهداری از آن نیز خواهیم پرداخت؛ اما ابتدا با ادویه دارچین باید بیشتر آشنا شوید.

 

 

خواص دارچین برای مردان 

بعضی از محققان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیه می‌نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین ۱ تا ۶ گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می‌تواند مسموم‌کننده باشد. برخی از خواص دارچین برای مردان عبارت است از:

 

خوشبو کننده دهان 

یافته‌های اخیر نشان داده‌اند: که مهمترین خواص دارچین در مبارزه با باکتری‌هایی که در میکروفلورای دهان وجود دارند و باعث پوسیدگی دندان و ایجاد حفره در دندان، عفونت زبان و بوی بد دهان می‌شوند، نقش مهمی ایفا کند. این ادویه مانند نعنا دهان را خوشبو می‌کند و به عنوان طعم دهنده طبیعی در تهیه آدامس استفاده می‌شود.

 

مقابله با دیابت

جالب است بدانید که دارچین به‌عنوان یک ماده‌ غذایی ضددیابت شناخته شده است. زیرا از طرفی قند خون را کاهش می‌دهد و از طرف دیگر میزان حساسیت هورمون انسولین را افزایش می‌دهد.

اما دارچین چگونه با دیابت مقابله می‌کند؟ در خون آنزیم‌هایی به‌نام آلانین وجود دارد که باعث می‌شود قند جذب خون شود. هنگامی که دارچین وارد بدن می شود این آنزیم‌ها را غیر فعال می‌کند و باعث می‌شود قند واردشده بدون اینکه جذب خون شود، دفع شود.

 

 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها