لازانیا (lasagna) نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه‌گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده‌است. خمیربرگ انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود.

 

مواد لازم

300 گرم گوشت چرخ کرده

300 گرم سوسیس

4 فنجان سس اسپاگتی

2 عدد تخم مرغ

400 گرم پنیر ریکوتا

2 فنجان پنیر موزارلا

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده

قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

9 عدد ورق لازانیای پیش پخت

¼ فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه لازانیا

 

دستور العمل‌

در ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا همان 176 درجه سلسیوس تنظیم کنید.

سپس گوشت چرخ کرده و سوسیس را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید و با درجه حرارت متوسط سرخ کنید، تا زمانی که رنگ آن‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کند.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید سپس پنیر ریکوتا، 1 و 1 دوم فنجان پنیر موتزارلا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را درون کاسه بریزید و با تخم مرغ‌ها مخلوط کنید.

کف ظرف فر را با یک لایه از سس گوشتی که قبلا تفت دادید بپوشانید. سپس روی آن یک لایه لازانیای پیش پخت قرار بدهید. (حدودا 3 عدد برای پوشاندن روی سس کافیست.) سپس حدودا نصف سس پنیری که درست کردید را روی لایه لازانیای پیش پخت پخش کنید. 

دوباره یک لایه دیگر سس گوشت، لازانیا و سس پنیر را روی لایه‌های قبلی بریزید. در مرحله بعدی، مقدار باقی مانده پنیر موتزارلا و همچنین پنیر پارمسان رنده شده را روی آخرین لایه لازانیا بریزید.

بعد از اینکه این کار را انجام دادید، روی ظرف فر را با استفاده از یک لایه فویل بپوشانید، آن را درون فر قرار بدهید، و اجازه بدهید که لازانیا برای مدت 45 دقیقه بپزد.

پس از اینکه این کار را انجام دادید، یک بار دیگر ظرف لازانیا را درون فر قرار بدهید (اما این بار بدون فویل) و اجازه بدهید که برای مدت 15 دقیقه دیگر بپزد تا ورقهای لازانیا خوب نرم بشوند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها