آلبالو نام درخت و میوه‌ای است. میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی، ۰/۸۵ گرم پروتئین و ۸/۶ کالری دارد. به علاوه صد گرم آن حدود ۵۰ میلی‌گرم کلسیم، ۲۰ میلی‌گرم فسفر، ۱ میلی‌گرم آهن، ۴۰۰ واحد بین‌المللی ویتامین آ، ۰/۱۴ میلی‌گرم تیامین، ۰/۱۲ میلی‌گرم ریبوفلاوین، ۵ میلی‌گرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد.

 

برای آلبالو خواص زیادی ذکر کرده‌اند که از جمله می‌توان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، سلامتی قلب، ناراحتیهای کبد، معده و روده و نیز بیماری‌های تبدار اشاره کرد. دم کرده آلبالو خاصیت ادرارآور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشته‌اند. از آلبالو برای تهیه آلبالو پلو، اشکنه آلبالو، شربت آلبالو و ترشی آلبالو و یکی از پر طرفدارترین لیکورهای جهان ویشنوکا و موارد دیگر استفاده می‌شود.

خواص آلبالو

 

5 خواص دارویی آلبالو که باید بشناسید

۱. افرادی که اشتهایی به میل کردن غذا و خوراکی‌ها ندارند، بهتر است، مصرف آلبالو را در برنامه‌ی غذایی خود قرار دهند. چراکه یکی از عوامل مهم در باز کردن اشتها به شمار می‌رود.

 

۲. همانگونه که می‌دانید این میوه، یکی از میوه‌های مخصوص فصل تابستان است و همانند بسیاری از میوه‌های این فصل، بهترین گزینه برای رفع یا جلوگیری از ایجاد تشنگی در افراد محسوب می‌شود. به‌ویژه اگر آلبالو به صورت شربت تهیه و میل شود.

 

۳. برخی از افراد از مشکل یبوست و دفع روده‌ی بزرگ رنج می‌برند، اما آلبالو و مصرف آن می‌تواند اثر بسزایی در رفع این عارضه‌ی ناخوشایند داشته باشد. چرا که در گروه میوه‌های ملین قرار گرفته و مورد توجه بسیاری از پزشکان طب سنتی و صنعتی است.

 

۴. بسیاری از افراد به دلیل شرایط محیطی و زندگی امروزی دچار استرس و ناراحتی اعصاب می‌شوند که ممکن است در روند زندگی آن‌ها و خانواده‌هایشان تا حد قابل توجهی، اشکلات و صدمات جبران‌ناپذیری ایجاد کند، اما خوشبختانه می‌توان میوه‌ی آلبالو را به دلیل برخورداری از میزان قابل ملاحظه‌ای هورمون ملاتونین، آرامبخش مناسبی معرفی کرد که میل کردن آن برای ایجاد خوابی خوب در شب و آرامشی عالی در روز بسیار مفید است.

 

۵. آلبالو میوه‌ای است تابستانی که در علم سنتی آن را با طبیعتی سرد و خشک معرفی کرده‌‌اند؛ بنابراین مصرف آن برای افراد گرم‌ مزاج عالی و مناسب است و استفاده از آن به سرد مزاجان توصیه نمی‌شود.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها