موهیتو چیست؟

موهیتو نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده می‌شود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو کوبا می‌باشد.

در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن موهیتو، اطلاعات دقیقی در دست نیست. بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار می‌کرده‌اند نسبت می‌دهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفته‌اند. هرچه که باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این نوشیدنی بوده‌ است.

ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع، این نوشیدنی را به یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی در جهان تبدیل کرده است.

 

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 8 عدد برگ نعناع
  • لیموترش
  • 1 لیوان آب گازدار یا آب معدنی
  • یخ قالبی

دستور العمل‌

چند برگ نعناع تازه، یک قاشق غذاخوری شکر و هچنین یک لیموی ترش بزرگ را نصف کرده و آب آن را گرفته و درون لیوان بریزید.

در این مرحله به کمک پشت قاشق مخلوط شکر، آبلیمو و نعنا را به خوبی فشار دهید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند تا بو و طعم نعنا خارج شود.

4 عدد یخ مکعبی که پیشنهاد می‌شود آن ها را خرد کنید به مخلوط اضافه کرده و در نهایت آب گازدار را به نوشیدنی اضافه کنید. البته اگر تمایل ندارید که موهیتوی شما گاز دار شود می‌توانید یک بطری آب معدنی را جایگزین کنید.

در آخر برای تزئین می‌توانید از یک برش نازک لیمو ترش و برگ نعناع استفاده کنید.

 

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها