کُتلت (به انگلیسی: kotlet) یا شامی کباب از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیبزمینی، تخممرغ و پیاز تهیه میشود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو میشود. میتوان آن را به عنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ شدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی یا حبوبات تهیه میشود.
سیبزمینی رنده شده، گوشت چرخکرده، تخممرغ، پیاز رنده شده، نمک و ادویه پس از مخلوط شدن، مایهٔ کتلت را به وجود میآورند که این مایه پس از یکدست شدن و شکل گرفتن در روغن و درون ماهیتابه سرخ میشود. در ادامه طرز تهیه کتلت را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
دستورالعمل
سیب زمینی را درون کاسه بزرگی رنده کنید.
پیاز را رنده کنید و قبل از اضافه کردن آن به سیب زمینی به خوبی آب آن را جدا کنید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید.
تخم مرغ، آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را به این ترکیب اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا یکدست شوند.
درون یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید خوب گرم شود.
بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد. مقداری از مایه کتلت را بردارید و کف دست خود به آن شکل بدهید و آن را درون روغن قرار دهید تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف کتلت به خوبی سرخ شد با کفگیر کتلت را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
درباره این سایت