سس قارچ بافتی کرمی و خوشمزه دارد و بسیار پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه سس قارچ را به شما آموزش می‌دهیم که یکی از بهترین سس‌ها برای کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و انواع پاستا است.

 

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان شیر
  • 150 گرم قارچ

 

دستور العمل‌

در ابتدا یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار داده و کره را آب کنید. بعد ذوب شدن کامل کره دو قاشق آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی شعله متوسط آنقدر هم بزنید تا یکدست و نرم شوند.

شیر را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مرتب مخلوط شیر و آرد را هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و به قوام لازم برسد. شعله گاز را کم بکنید، تا سس شما نسوزد و به ظرف نچسبد.

قارچ‌ها را با آب سرد خوب بشویید. دقت داشته باشید که نباید قارچ را برای مدت زمان طولانی خیس کرد، چون بافت اسفنجی قارچ آب را سریع به خود جذب می‌کند.

باقی مانده کره را درون ماهیتابه دیگری بریزید و بگذارید با حرارت متوسط کره آب شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه با حرارت متوسط تفت بخورند و طلایی شوند.

وقتی رنگ قارچ به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای تغییر پیدا کرد، قارچ را از روی حرارت بردارید و به سس اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن قارچ‌ها به سس برای یک الی سه دقیقه اجازه دهید سس روی حرارت بماند و آن را مرتب هم بزنید. این کار باعث می‌شود طعم مواد سس به خوبی باهم ترکیب شوند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها