طرز تهیه قهوه ترک شاید کار سادهای باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به کار برد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قهوه ترک را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.
قهوه ترک شیوهای برای سرو قهوه است. دانههای برشتهشده و سپس کاملا پودر شده قهوه در قهوه جوشی به نام جذوه جوشانده و در فنجان سرو میشوند. دانههای پودر شده قهوه در فنجان میتوانند تهنشین شوند میتوان برای طعم دادن به قهوه از شکر استفاده میشود. این شیوه سرو قهوه در خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان بیشتر میشود.
برای اینکه قهوه ترک یک کف خامهای خوب و قابل قبول داشته باشد باید حتما پودر قهوه با آب بسیار سرد مخلوط و دم آوری شود.
قهوه ترک در حالی که بسیار داغ است نوشیده میشود و معمولا با یک لیوان آب سرد سرو میشود تا دهان تازه شود و طعم قهوه بهتر حس شود. به صورت سنتی در کنار قهوه ترک، راحتالحلقوم نیز سرو میشود. در جنوب شرقی و سواحل مدیترانه ترکیه، ممکن است مغز پسته نیز به قهوه اضافه شود. تمام ذرههای قهوهای (لرد) که در قهوهجوش موجود است درون فنجانها ریخته میشود، اما همه آنها خورده نمیشود. لایه ضخیم ذرات قهوه که در ته فنجان میماند خورده نمیشود. قهوه یونانی از نظر روش تهیه بسیار شبیه به قهوه ترک است اما برخی آن را متفاوت از قهوه ترک میدانند.
درباره این سایت