ترکیبات مهم که موجب بوی سیر در دهان می شود عبارتند از: آلیل متیل سولفید، آلیل متیل دی سولفید، آلیل مرکاپتان، دی آلل دی سولفید، دی متیل دی سولفید و متیل مرکاپتان و مقادیر جزئی دی متیل سلنید. سایر ترکیبات گوگرد نیز وقتی آلیسین سیر در معده و کبد شکسته می شود، تولید میشود.
آلیل متیل سولفید به سرعت تجزیه نمیشود و زمان مقدار قابل توجهی پس از مصرف در بدن باقی میماند و این باعث میشود بوی سیر به مدت چند ساعت و یا حتی چند روز (۱ تا ۲ روز) پایدار بماند.
اگر به مسواک دسترسی دارید، به شما توصیه میکنیم تا خردههای غذا و سیر را از روی دندانهای خود بردارید؛ مسواک زدن تاثیر زیادی در از بین بردن بوی سیر داشته و نفس شما را تمیز و خوشبو میکند.
بوی سیر با نوشیده یک لیوان شیر پر چرب از بین میرود؛ بنابراین بعد از خوردن سیر میتوانید با یک لیوان شیر بوی بد دهان را از بین ببرید. خوردن شیر باعث کاهش بوی دهان میشود. پس برای از بین بردن بوی سیر شیر بخورید.
جعفری یک سبزی خوشبو است؛ اگر میخواهید بوی سیر را از بین ببرید بعد نیست بعد از پایان غذا چند برگ سبزی جعفری بخورید. این سبزی اثراتی شگرف بر بدن دارد.
شاید باورتان نشود اما سیب یک دئودورانت طبیعی است؛ یکی از راههای از بین بردن بوی بد دهان خوردن سیر است. خوردن یک سیب متوسط میتواند به کاهش قابل توجه بوی دهان کمک کند.
درباره این سایت