باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالی‌پلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن باقالی‌پلو با گوشت» می‌گویند؛ در این مقاله قصد داریم طرز تهیه باقالی پلو را آموزش دهیم.

باقالی‌پلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکه‌های گوشت شکل خود را از دست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل می‌کنند.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ماهیچه

  • 2 عدد ماهیچه گوسفندی (ران)
  • 100 گرم کره و روغن مایع
  • 1 عدد چوب دارچین
  • 1 قاشق چای خوری روغن حیوانی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده
  • 4 عدد پیاز بزرگ حلقه ای خرد شده

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو

  • 4 پیمانه برنج
  • 100 گرم کره یا روغن حیوانی

طرز تهیه باقالی پلو

 

دستور العمل‌

طرز تهیه ماهیچه باقالی پلو

  • پیازها را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • ماهیچه را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید. ماهیچه را با 2 پیمانه آب، برگ بو، چوب دارچین، رزماری و فلفل سیاه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و آب آن کشیده شود، طوریکه نصف پیمانه از آب آن باقی بماند.
  • در اواسط پخت نمک را اضافه کنید.
  • بعد از اینکه گوشت ماهیچه کامل پخت، زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه باقالی پلو

  • در کاسه‌ای برنج را همراه نمک، به مدت 6 تا 8 ساعت خیس کرده و هنگام پخت آب آن را خالی کنید.
  • در قابلمه ای آب را جوش آورده و برنج را همراه باقالی داخل آب جوش بریزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بجوشانید. (کف روی آن را بگیرید و دور بریزید)
  • بعد از مغز پخت شدن برنج و باقالی، آن‌ها را در آبکش بریزید.
  • در قابلمه مقداری روغن ریخته و سپس کف قابلمه را با نان لواش بپوشانید و مقداری مخلوط برنج باقالی روی آن بریزید، سپس شوید اضافه کنید.
  • این روند را همینطور ادامه دهید تا برنج و شوید تمام شود.
  • درب قابلمه را بگذارید. زمانی که بخار آن بلند شد، کره آب شده را روی برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.
  • در نهایت برنج را بر روی دیس کشیده و ماهیچه‌ها را در اطراف باقالی پلو قرار دهید.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها