رشته پلو، یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که اغلب خانواده‌ها در شب عید آن را می‌پزند و معتقد هستند که با پختن آن سر رشته کار بدست می‌آید. شاید در گذشته تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد، کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلویی در اغلب سوپر مارکت‌ها دیده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه رشته پلو را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 500 گرم رشته پلویی
  • 1 کیلوگرم برنج
  • 750 گرم گوشت ماهیچه یا سردست بدون استخوان
  • روغن
  • 500 گرم خرما
  • 250 گرم کشمش
  • 1 قاشق چایخوری زعفران ساییده شده

طرز تهیه رشته پلو

 

دستور العمل‌

  • برنج را قبلا خیس می‌کنیم و گوشت را تکه‌تکه کرده و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و 2 تا 3 لیوان آب با حرارت ملایم می‌پزیم.
  • باید بعد از پختن 1 لیوان آب داشته باشد و در اواخر طبخ کمی نمک به آن می‌زنیم.
  •  بعد گوشت را از آب خارج کرده و نصف زعفران و نصف روغن را در آبگوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بجوشد.
  • آب نمک برنج را خالی می‌کنیم و برنج را در قابلمه می‌ریزیم تا جوش آمده و کمی نرم شود.
  • سپس رشته‌ها را از هم جدا کرده و داخل برنج می‌ریزیم تا کمی که جوشید و رشته نرم شد، آن را آبکش می‌کنیم.
  • مقداری آب ولرم روی آن می‌ریزیم و بقیه روغن را با یک لیوان آب ته قابلمه می‌ریزیم.
  •  نصف برنج را در قابلمه ریخته و گوشت، خرما و کشمش را بین آن می‌گذاریم.
  • با بقیه برنج روی آن را می‌پوشانیم و قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم.
  • عرق برنج را که گرفتیم، آبگوشت زعفرانی را روی برنج می‌دهیم و پلو را مثل پلوی ساده دم می‌کنیم.
  • موقع کشیدن برنج بقیه زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و با کمی برنج مخلوط می‌کنیم.
  • روی پلو را با برنج زعفرانی می‌پوشانیم و کمی هم کره آب‌کرده روی آن می‌دهیم.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها