این گیاه از زمان پیش از میلاد مسیح کاشت و برداشت می‌شده است. اولین نشانه‌های متنی که از وجود بادمجان خبر داده، نوشته‌های چینی بوده است. این گیاه به عربی نام‌های متعددی دارد که نشان می‌دهد در طول سال‌های مختلف توسط اعراب در سرزمین‌های مختلف عربی تجارت و صادر شده است. در اسپانیا این گیاه در قرن دوازدهم وجود داشته و خورده می‌شد. همچنین در سال ۱۵۹۷ بود که در یکی از کتاب‌های گیاه‌شناسی، عنوانی از این گیاه نوشته شد.

بادنجان متعلق به خانواده‌ای است که اغلب گیاهان آن سمی و خطرناک هستند. خانواده بادمجانیان، دارای الکانوئیدهای سمی است که در خود بادمجان هم مقدار از آن وجود دارد. سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی دیگر اعضای این خانواده هستند که توسط انسان بیشتر خورده و برداشت می‌شوند. در ادامه در خصوص خواص بادمجان بیشتر صحبت خواهیم کرد.

نگهبان قلب شما

یکی از خواص بادمجان این است که حاوی ویتامین ب ۶، ویتامین ث، پتاسیم و فیتوکمیکال ها است بنابراین جای تعجبی نیست که برای سلامتی عمومی بدن مفید باشد. بادمجان به تنظیم سطح کلسترول بدن کمک می‌کند به این صورت که میزان کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید برای بدن را افزایش می‌دهد. اگر کلسترول مضر در بدن شما کاهش پیدا کند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته‌های مغزی و گرفتگی عروق نیز به واسطه آن به میزان زیادی فروکش می‌کند. همچنین بادمجان به تنظیم فشار خون ما کمک می‌کند. فشار خون مناسب نیز روی سیستم قلبی و عروقی مؤثر است و کمک می‌کند تا قلبی سالم‌تر داشته باشیم.

 

خواص بادمجان در کاهش کلسترول

در بخش‌های مربوط به خواص بادمجان برای سلامتی قلب و همچنین لاغری اشاره کردیم که این ماده غذایی می‌تواند کلسترول مضر بدن را کاهش دهد. اهمیت این مسئله و خواص بادمجان در کاهش این عامل باعث شده که به صورت جداگانه آن را بررسی کنیم.

کلسترول از جمله مواد طبیعی در بدن است که کبد تولید می‌شود. وجود مقدار مناسبی از کلسترول برای بدن لازم و ضروری است چرا که عملکرد سلول‌ها، اعصاب و هورمون‌ها وابستگی زیادی به وجود کلسترول دارند اما افزایش بیش از حد کلسترول باعث بیماری‌های چاقی و اضافه وزن می‌شود.

خواص بادمجان

 

علاوه بر این افزایش کلسترول واکنش اکسیداتیو آن و رسوب در عروق را نیز افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین خواص بادمجان در این است که می‌تواند میزان کلسترول خون را تنظیم کند. بادمجان دارای آنتی اکسیدان‌هایی است که با واکنش مناسب از اکسید شدن کلسترول نیز جلوگیری می‌کند.

برای نمونه می‌توان به ویتامین ای موجود در بادمجان و ایجاد کننده خواص بادمجان در کاهش کلسترول اشاره کرد. زمانی که ویتامین ای بدن شما به اندازه کافی باشد، درصد بروز واکنش‌های اکسیداتیو کلسترول کاهش پیدا می‌کند. مطالعات زیادی بر روی خواص بادمجان در کاهش کلسترول خون حیوانات انجام شده است.

پیرو همین مطالعات می‌توان گفت که خواص بادمجان در مورد خرگوش‌ها باعث شد که سطح کلسترول خون این حیوانات به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کند. همچنین در این مورد باید اشاره کرد که عامل اسید کلروژنیک یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در بادمجان است که به آن قابلیت مبارزه قوی‌تر بر علیه واکنش‌های اکسیداتیو کلسترولی را می‌دهد.

در کنار خواص بادمجان برای کاهش کلسترول مضر بدن باید به این مورد نیز اشاره کرد که این ماده مغذی می‌تواند فعالیت می و ویروسی را نیز کاهش دهد که خود عاملی مهم در افزایش سلامتی است.

استخوان‌های قوی‌تر

بادمجان غنی از ویتامین K و مس است که برای جلوگیری از پوکی استخوان می‌توانند نقش اساسی ایفا کنند. خوردن این ماده غذایی قدرت و تراکم مواد معدنی در استخوان را افزایش می‌دهد. کلاژن موجود در بادمجان بافت‌های همبندی میان عضلات و استخوان‌ها را محکم می‌کند و پتاسیم در بادمجان جذب کلسیم را افزایش می‌دهد به همین دلیل در نهایت شما استخوان‌های قوی با خوردن این میوه بنفش به دست می‌آورید.

 

خواص بادمجان در سلامتی پوست

یکی دیگر از مهم‌ترین خواص بادمجان که باید آن را برای شما تشریح کنیم، خواص بادمجان در افزایش سلامتی پوست سات. نیاسین موجود در بادمجان در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی همانند آکنه و لکه‌های پوست تأثیر مثبتی دارد. اگر دوست دارید که پوست سالم و درخشان داشته باشید باید از خواص بادمجان در کنار دیگر مراقبت‌های پوستی استفاده کنید.

نیاسین به عنوان یک ضد التهاب به شما کمک خواهد کرد تا التهاب‌های پوستی را با سرعت بیشتری درمان کنید. همچنین ویتامین آ در بادمجان باعث بروز خاصیت ضد سرطان پوست هم می‌شود. ویتامین ای باعث خواص بادمجان در درمان چین و چروک‌های پوست و ترمیم سریع کلاژن می‌شود.

ویژگی دیگر بادمجان در این است که می‌تواند به سرعت در جایگزینی سلول‌های از دست رفته و همچنین بازسازی سلولی وارد عمل شود و به بهبود عوارض پوستی پیش آمده کمک کند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها