حلیم بادمجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که در شهرهایی مانند: کرمان، اصفهان و شیراز بیشتر تهیه میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به یک صورت آموزش دهیم.
مواد لازم
10 تا 12 عدد بادمجان قلمی
1 کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند یا گوساله
500 گرم لوبیای سفید
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
2 فنجان کشک
روغن
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب میپزیم.
بادمجانها را پوست کنده و سر آنها را میگیریم و کمی نمک میزنیم.
با روغن در حرارت کم سرخ میکنیم.
سپس بادمجانها، گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم.
2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادمجان میریزیم و ظرف را روی حرارت میگذاریم.
گاهی آن را هم میزنیم تا حلیم کاملا جا افتاده شده و کش پیدا کند.
هنگامی که آب آن تمام شده و غلیظ شد ظرف را از روی حرارت بر میداریم و با کشک مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم.
روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست کنده تزیین میکنیم.
ممکن است مقداری هم گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادمجان سر میز سرو کنیم.
در صورتی که فصل گردوی تازه نباشد، ممکن است مقداری گردو خشک را شب قبل در آب سرد خیس کنید و همراه غذا سرو کنید.
میتوانید به جای لوبیا سفید از عدس استفاده کنید که در اینصورت 500 گرم عدس نیاز خواهد بود.
درباره این سایت