کشمش به طور کلی انگور خشک شده است. کشمش نیز همانند انگور دارای املاح و ترکیبات مفید زیادی به مانند آهن، پتاسیم، کلسیم، ویتامین‌های مختلف از جمله ویتامین B است. کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی مفیدی است که با رادیکال‌های آزاد در بدن به عنوان تخریب کننده سلولی مبارزه و آن‌ها را از بین می‌برد. از دیگر خواص کشمش می‌توانیم به طور خلاصه وجود فیبرهای کافی را اشاره کنیم. فیبر موجود در کشمش هضم غذا را تسهیل کرده و از بروز بیماری‌های معده و روده جلوگیری می‌کند.

کمک به هضم بهتر

یکی از خواص کشمش این است که به واسطه داشتن مقادیر زیادی فیبر در ترکیبات خود، باعث افزایش قدرت هضم غذا توسط روده‌ها می‌شود. علاوه بر این فیبر می‌تواند به عنوان یک مرهم برای مشکلات روده نیز عمل کند و باعث دفع سموم از روده شود. همچنین مصرف روزانه کشمش به میزان زیادی از بروز بیماری‌های شایع به مانند سرطان روده و معده جلوگیری می‌کند.

خواص کشمش

 

خواص کشمش برای بدنسازی

بیشتر بدن سازان دوست دارند که بدن حجیم داشته باشند و برای رسیدن به این هدف دوست دارند به هر کاری دست بزنند و هر ماده غذایی مصرف کنند. جالب این است که شما به عنوان یک بدن‌ساز می‌توانید با خوردن کشمش حجم عضلات و همچنین بدن خودتان را به طور کلی افزایش دهید. کشمش دارای مقدار زیادی ترکیبات قندی از جمله فروکتوز و گلوکز است.

تنظیم اسیدیته بدن

یکی از خواص کشمش این است که حاوی مقادیر زیادی پتاسیم و منیزیم است. این دو ترکیب موجب حذف آب در سلول‌های بدن می‌شوند. وجود آب می‌تواند اسیدیته بدن را کنترل کند. تغییر در تعادل میان قلیا و اسید در بدن موجب بیماری‌های شایعی به مانند آرتروز، نقرس، سنگ کلیه و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود که خوردن کشمش دلیلی برای محافظت از شما در برابر آن‌ها است.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها