میوه‌ای کوهستانی است که بیشتر در ییلاق‌ها رشد و برداشت می‌شود. طبیعت زردآلو برای کسانی که به مزاج و طبیعت گیاهان و غذاها اعتقاد دارند، سرد و تر است که البته خوردن نوع شیرین آن خاصیت گرمی دارد. به واسطه داشتن مواد مغذی فراوان خواص زردآلو بر بدن زیاد است. از جمله مزایای سلامتی زردآلو، درمان یبوست، سوءهاضمه، گوش رد، تب، بیماری‌های پوستی و همچنین کم‌خوابی و پیشگیری از سرطان است. روغن زردآلو نیز برای کاهش درد عضلانی و زخم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

متخصصان بر این باورند که زردآلو برای مراقبت از پوست بانوان بسیار مهم و کاربردی است. به همین خاطر است که از روغن و پالپ زردآلو به عنوان پیش زمینه ساخت مواد آرایشی استفاده می‌شود. علاوه بر این خوردن زردآلو سلامت قلب را تضمین و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

زردآلو بخورید تا دچار مشکلات بینایی نشوید و با مراعات کردن دیگر نکات لاغری از زردآلو به عنوان تسریع کننده روند لاغری استفاده کنید. خاصیت‌های زردآلو تمام نشدنی است. خوردن زردآلو در بهبود بیماری‌های تنفسی مؤثر بوده و استخوان‌های بدن را متراکم‌تر و تعادل الکترولیتی در اندام‌ها را به وجود می‌آورد.

خواص زردآلو

 

نرم کننده مو

مصرف منظم زردآلو می‌تواند روی موهایتان شگفتی خلق کند. این محصول تولید سبوم را در پوست سر افزایش می‌دهد، و آن را نرم و مرطوب نگه می‌دارد. چند قطره روغن هسته‌ی زردآلو را به شامپو و نرم‌کننده‌تان اضافه کنید تا موهایی نرم، صاف و حالت پذیر داشته باشید. این روغن همچنین به عنوان روغن درمانی قبل از داروهای شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

درمان شوره سر

روغن هسته زردآلو برای درمان اختلالات پوستی مانند خارش پوست سر، شوره‌ی سر، اگزما و پسوریازیس بسیار مفید است.

 

روغن طبیعی مناسب

هسته زردآلو دارای حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد روغن است. این روغن توسط روش پرس سرد و استخراج دانه‌های خشک این میوه تهیه می‌شود. روغن هسته‌ی زردآلو دارای چربی‌های غیر اشباع است از جمله اسید اولئیک و اسید لینولئیک. از این روغن به طور کلی در تولید لوازم آرایشی استفاده می‌شود، و همین‌طور به صابون، ژل دوش، مرطوب‌کننده‌ها و نرم‌کننده‌ها اضافه می‌شود. چندین محصول مخصوص مو نیز حاوی روغن هسته زرد آلو هستند. زردآلوی خشک یا کنسرو شده در تمام طول سال در دسترس است.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها