تعجب نخواهید کرد اگر بگوییم غذایی که به تازگی خوردید روی عملکرد حافظه شما در حال حاضر تأثیر گذاشته است؟ شاید با خودتان بگویید اصلاً هم عجیب نیست، چرا که میدانیم غذایی که می‌خوریم روی سلامت روانی ما تأثیر می‌گذارد. متأسفانه هنوز هم درست متوجه منظور ما نشده‌اید. دانشمندان به تازگی کشف کردند، غذاهایی که می‌خوریم نه تنها بر روی عملکرد فیزیکی ما بلکه بر روی عملکرد مغز تأثیر به سزایی دارند. به عبارت بهتر، غذایی که می‌خورید می‌تواند موجب تقویت حافظه یا حتی ضعف آن شود.

تقویت حافظه

 

آووکادو 

آووکادو یکی از مغذی‌ترین میوه‌هایی است که می‌توانید در طول روز مصرف کنید. این میوه علاوه بر خواص سلامتی جسمانی دارای مزایای بسیاری زیادی از جمله تقویت حافظه است. اگر آووکادو را در جیمیتو دنبال کرده باشید متوجه شده‌اید که این میوه دارای چربی بسیار زیادی به شکل غیراشباع است. این دسته از چربی‌ها سطح قند خون را کنترل کرده و باعث می‌شوند که شما پوست درخشان تری داشته باشید. همچنین آووکادو دارای ویتامین K و فولات است. این دو ماده مغذی از ه شدن خون در مغز جلوگیری می‌کند و باعث تقویت حافظه و بهبود قدرت تمرکز می‌گردد.

 

بروکلی

کلم بروکلی یک از بهترین سبزی‌هایی است که می‌توانید آن را در وعده‌های روزانه خود یا سالاد قرار دهید. کلم بروکلی غنی از ویتامین K و همچنین کولین است. این دو ماده مغذی در تقویت حافظه نقش مؤثری دارند و کمک می‌کنند تا سلامت مغزتان و عملکرد آن تضمین شود. همچنین کلم بروکلی گلوکوزینولات بالایی دارد. این ترکیب روغنی برای عملکرد صحیح بدن لازم است به طوری که سازوکار یادآوری و همچنین فراگیری مطالب را بهبود می‌بخشد.

 

بلوبری یا زغال‌اخته

زغال‌اخته یا بلوبری علاوه بر مزه خوبی که دارد به شاه میوه انتی اکسیدانی هم شهرت یافته است. این میوه دارای انواع مختلفی از مواد مغذی به همراه ویتامین‌های بسیار زیاد است. از جمله این ویتامین‌ها می‌توان به ویتامین K و ویتامین C اشاره کرد. فلانوئید های موجود در بلوبری به طور گسترده بر اساس یافته‌های دانشمندان در تقویت حافظه دیداری دخیل هستند. همچنین در کاهش التهاب مغز نیز بی‌تأثیر نیست به طوری که فلانوئید ها در مقابل عوامل مختلف به وجود آورنده التهاب مغزی قرار گرفته و از بروز بیماری‌های مختلف از جمله آایمر جلوگیری می‌کند.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها