آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.

برای تهیه این آبگوشت اگر از گوشت بدون دنبه استفاده می‌کنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به غذا می‌دهد.

 

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
  • 1 عدد پیاز
  • 500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
  • 1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
  • روغن برای سرخ کردن
  • زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
  • 5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
  • 3 عدد سیب زمینی
آبگوشت بزباش

 

دستور العمل‌

  • گوشت گوسفند را همراه آب در یک قابلمه که گنجایش کافی داشته باشد (از زودپز استفاده کنید بهتر است) بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
  • سپس کف گوشت را بگیرید و اجازه دهید با پیاز، لوبیا چیتی و نخود خیس خورده، زردچوبه فلفل و لیموعمانی درسته بپزد.
  • سبزی خرد شده را سرخ کنید و کمی نمک به آن بزنید.
  • وقتی گوشت و لوبیا پخت سبزی را بیفزایید و سیب زمینی پوست کنده را درسته یا در تکه‌های بزرگ به گوشت و لوبیا اضافه کنید.
  •  نمک غذا را اندازه کنید و بگذارید سبزی و سیب زمینی بپزد. دقت کنید که آب غذا به اندازه باشد.
  • بعد از پختن، گوشت را با سیب زمینی و در صورت تمایل، یکی دو عدد از لیمو عمانی‌ها که دانه‌های آن را گرفته‌اید، بکوبید.
  •  آب آن را نیز به شکل ترید، همراه با مخلفات سرو کنید.
  • این غذا را می‌توان با لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز هم تهیه کرد.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها