کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.

 

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری سماق
  • روغن
  • 6 عدد فلفل کبابی
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • 2 عدد پیاز

 

طرز تهیه کباب تابه ای

 

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
  • کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر پهن کنید.
  • سطح گوشت را کاملا صاف کنید.
  • کباب را به تکه‌های 4 سانتی‌متری تقسیم کنید، بین کباب‌ها فاصله بدهید.
  • گوجه‌ها را نصف کرده و روی کباب‌ها بچینید.
  • درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کباب‌ها با آب خودشان بپزند.
  • اگر با یک کاردک یا کفگیر کباب‌ها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
  • در 5 دقیقه آخر سماق را روی کباب‌ها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.
  •  در صورت تمایل فلفل‌ها را در ده دقیق آخر به کباب‌ها اضافه کنید.
  • این کباب‌ها را با کته و کره سرو کنید.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها