یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که می‌توانید خودتان در خانه آن را درست کنید، سالاد سزار است. جالب است بدانید که این سالاد به تنهایی یک سالاد منحصر به فرد نیست، در حقیقت سس مخصوص آن است که این سالاد را به سالاد سزار تبدیل می‌کند.

سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. تنوع زیادی در تهیهٔ سالاد سزار وجود دارد که از جملهٔ آن‌ها می‌توان به استفاده از مرغ گریل‌شده، ماهی کولی و بیکن اشاره کرد.

 

مواد اولیه سس سزار

  • ¼ فنجان روغن
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
  • 2 قاشق چایخوری خردل
  • قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب

 

مواد اولیه سالاد

  • 1 عدد کاهوی بزرگ
  • ¼ فنجان پنیر پارمسان
  • فنجان نان سرخ شده یا تست شده
  • مواد لازم برای سرخ کردن نان
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد نان ایتالیایی سنتی
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستور العمل‌

روغن زیتون، پنیر پارمسان، سرکه یا آبلیمو، خردل، نمک، فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا سس سزار حالت کرمی به خود بگیرد. در این مرحله سس را بچشید، و اگر لازم بود، مقدار بیشتری نمک، فلفل، و سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

کاهوها را بشویید و به قسمت‌های کوچک‌تر خرد کنید.

کاهوهای خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید.

در این مرحله باید پودر پنیر پارمسان و نان سرخ شده را به کاهو اضافه کنید و این مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشوند.

زمان سرو کردن سالاد، سس سزار را به آن اضافه کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها