انجیر خوراکی، انجیر، شال انجیر سرده انجیر دارای ۶۰۰ گونه می‌باشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند مانند درخت معروف به درخت کاتوچو (فی الاستیکا) که هم زینتی است و هم صنعتی. فی بنگالنسیس و فی رلیگیوزا انواع زینتی این گیاه می‌باشند که در تزئینات و به عنوان گیاه آپارتمانی مصرف زیاد دارند.

 

 

در سال ۲۰۱۷ تولید جهانی انجیر نزدیک به ۱٫۱۵ میلیون تن بوده‌است، که ترکیه با ۲۶٪ تولید در صدر تولیدکنندگان انجیر قرار دارد. این کشور به همراه مصر و مراکش ۵۴٪ انجیر جهان را تولید می‌کنند.

 


خواص انجیر چیست؟
بر اساس تحقیقات انجام شده، برگهای درخت

انجیر به دلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه تجویز شده‌است. میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده و دارای خاصیت ویژه‌ای می‌باشد. 

انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند. جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونت‌های لثه را نیز درمان می‌کند. خوردن انجیر تازه و خشک سبب لینت مزاج شده و یبوست مزمن را درمان می‌کند و در طب جدید شربتی از آن برای رفع بیماری‌های یبوست کودکان تهیه شده‌است.

 



مانع یبوست
همانگونه که می‌دانید فیبر موجود در وعده‌های غذایی باعث افزایش حجم مدفوع می‌شود و همچنین باعث بهبود عملکرد روده بزرگ می‌شود. انجیر، دارای مقادیر قابل توجهی فیبر است که به رفع یبوست و درمان اسهال کمک می‌کند.

 

کاهش وزن
یکی از خواص انجیر داشتن فیبر است که به کاهش وزن کمک می‌کند، بنابراین اغلب مصرف آن به افراد چاق توصیه می‌شود. با این حال کالری زیاد انجیر، به خصوص هنگامی که با شیر مصرف شود، به افزایش وزن منجر می‌شود. بنابراین توجه داشته باشید که در خوردن این میوه زیاده روی نکنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها