به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.

 

خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این نوع از غذا و زیر شاخه هایش بیشتر به همراه پلو مورد استفاده قرار می گیرند. خورش های ایرانی همانند انواع پلوها از خوراکی های غذاهای روزانه، میهمانی ها و مراسم رسمی ایرانیان به شمار می آید. خورشت قورمه سبزی (ghormeh sabzi) یکی از مهمترین انواع خورشت در اریان است.

 

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

 

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی

 

  • گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته بی استخوان 700 گرم
  • سبزی قورمه سبزی 1.5 کیلوگرم
  • لوبیا قرمز 2/3 لیوان
  • لیموعمانی 7 عدد
  • پیاز 1عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آبغوره به دلخواه
  • روغن یه مقدار لازم

 

طرز تهیه قورمه سبزی

 

برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید. لوبیا قرمز را از قبل در 2 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد، سپس آب آن را خالی کنید.سبزی را پاک کرده ،ریز خرد کرده و در حدی که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود، سرخ کنید. لوبیاقرمز، لیموعمانی سوراخ شده (برای اینکه مزه لیموعمانی از آن خارج شود)، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه بار گذاشته تا همه مواد با هم بپزند. وقتی که گوشت نیم پز شد، نمک آن را اندازه کرده وبگذارید تا خورش جا بیفتد. چاشنی آن را اندازه کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها