هندوانه گیاهی گرمسیری یا نیمه گرمسیری است و برای رشد به دمایی بالاتر از حدود ۲۵ درجه سانتیگراد نیاز دارد. در مقیاس باغ، دانه‌ها معمولاً در گلدان‌هایی دارای پوشش کاشته می‌شوند و به زمین خوب زهکشی شده با pH بین ۵٫۵ و ۷ و سطوح متوسط نیتروژن منتقل می‌شوند.

 

بیش از ۱۲۰۰ رقم هندوانه وجود دارد که از نظر وزن از کمتر از یک کیلو تا بیش از ۹۰ کیلوگرم متفاوت هستند، گوشت آن‌ها می‌تواند به رنگ قرمز، صورتی، نارنجی، زرد یا سفید باشد.

 

ارزش غذایی هندوانه چیست؟

فرد با مصرف هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۳۰ کالری و مقدار کمی مواد غذایی ضروری بدست می‌آورد (جدول). فقط ویتامین ث آن به مقدار قابل ملاحظه‌ای ۱۰ درصد مقدار مورد نیاز روزانه است (جدول). گوشت هندوانه شامل کاروتنوئید از جمله لیکوپن است.

 

مضرات هندوانه

 

ضد سرطان

لیکوپن دوباره برجسته می‌شود. بر اساس مطالعات انجام شده، لیکوپن در هنـدوانه می‌تواند رشد سرطان در بدن را کاهش دهد. لیکوپن رنگ‌دانه‌ای است که رنگ قرمز را به هندوانه می‌بخشد و از آنجایی که یک آنتی اکسیدان قوی است، توانایی مبارزه با سلول‌های سرطانی را دارد. دو فنجان آب هنـدوانه می‌تواند ۲۰ میلی‌گرم لیکوپن را که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد وارد بدن کند و خطر بروز انواع سرطان را کاهش دهد. این خواص هندوانه غیر قابل انکار به نظر می‌رسد.

 

کاهش فشار خون

هایپرتنشن، یا فشار خون بالا، رایج‌ترین ناراحتی است که در بین مردم دیده می‌شود و در صورت درمان نشدن عموماً به حملات قلبی، سکته و سایر بیماری‌های مهلک منجر می‌شود. هندوانه سرشار از سیترولین است، آمینواسیدی که در بدن به آرژنین تبدیل می‌شود. به نوبه خود، سیترولین و آرژنین به تولید اکسید نیتریک کمک می‌کنند که یک اتساع کننده است، یعنی به شل شدن و بازتر شدن رگ‌های بدنتان کمک می‌کند.

 

مضرات هندوانه چیست؟

  • مصرف بیش از اندازه این میوه باعث باعث تهوع، استفراغ، سوء هاضمه و اسهال می‌شود.
  • مصرف بیش از اندازه این میوه سطح پتاسیم بالاتر از حد نرمال برده و مشکلات قلبی عروقی را منجر می‌شود.
  • برای افرادی که احساس معدن درد می‌کنند مناسب نیست و درد آن‌ها را تشدید خواهد کرد.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها